Люблю випити пива після важкого робочого дня, недавно виявив, що в мене келихи дуже страшненькі. Потрібно поновити. Хто підкаже, де можна купити гарні келихи? Буду вдячна за поради
Отредактировано ванилка (2022-01-30 14:52:11)
Кулинарная книга |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Кулинарная книга » Овощные гарниры » Бокали для пива
Люблю випити пива після важкого робочого дня, недавно виявив, що в мене келихи дуже страшненькі. Потрібно поновити. Хто підкаже, де можна купити гарні келихи? Буду вдячна за поради
Отредактировано ванилка (2022-01-30 14:52:11)
Пиво – це моя слабкість! Ми з друзями любимо пропустити келишок-другий у вихідний день, але за посуд у будинку відповідальна дружина. Думаю, вам варто пройтись до спеціалізованого магазину
Та по магазинах ходив, але там всі якісь кволі, а мені хотілося б набір важких келихів, штук так з 4 або 6. Поки не вдається знайти. Може онлайн спробувати купити, хто має досвід?
Ох, ми раніше ходили довго магазинами, де продається посуд, скажу чесно, це вимотує, поки подивишся всі варіанти і не факт, що щось купиш. Тепер все набагато легше!
Я роблю покупки через інтернет!
Ось у магазині АРС нещодавно замовила келихи для пива https://ars.ua/posud/kelihi/bokali-dlja-piva/ тут виявився величезний вибір, тому з радістю переглянула всі варіанти та обрала відповідний для себе.
Раджу вам зайти, ознайомитися з асортиментом, підберете і собі щось!
касивый варинат на фото
Вы здесь » Кулинарная книга » Овощные гарниры » Бокали для пива