Дівчатка-кулінарочки, а яку літературу ви зазвичай читаєте? Я ось люблю художню, але останнім часом у мене якась криза, не можу нічого цікавого знайти, може порадите? буду вдячна)
Різна література
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22020-10-26 13:53:37
Я взагалі в цілому люблю читати, тому мені без різниці що) Газети, статті в інтернеті, книги. До книг, до речі, байдуже ставлюся, довго їх читати, а коротенькі нецікаві, хоча може ще свою не знайшла.
Поделиться32020-10-26 13:56:29
Мені подобається художня література, романи всякі, історію так само можу почитати, теж цікаво. Але в основному часу на це немає, тому що сім'я-робота, самі розумієте) Але якщо щось цікаве порадите, буду тільки рада.
Поделиться42020-10-26 14:57:56
Не повірите, але ось раніше я взагалі читати не любила, в школі, та й в університеті робила це тільки тому що "треба", без особливого бажання.
Але я так розумію, все приходить з життєвим досвідом і тепер я просто не уявляю своє дозвілля без цікавої книги. Можу вам порекомендувати хороший інтернет магзін книг https://bookish.kiev.ua/xudozhnya-literatura тут вс егда великий вибір, ось недавно купила собі "Bread Street Kitchen. 100 рецептів смачних ресторан страв для Приготування вдома" Рамзі Г., ну саме класна і все так просто і смачно виходить) 
Поделиться52021-08-05 06:03:21
Я взагалі в цілому люблю читати, тому мені без різниці що) Газети, статті в інтернеті, книги. До книг, до речі, байдуже ставлюся, довго їх читати, а коротенькі нецікаві, хоча може ще свою не знайшла.